2010. február 28., vasárnap

Ilyen kommentet kaptunk a Kreatív Kirakatban :
Lex írta...

Khmm...! Érdekes emberkék vannak! Nincsenek saját ötleteik (nem a termékekre gondolok!), ezért mások munkáit koppintják le! Hol itt a kreativitás? Mások beleteszik egyediségüket egy blogba,a munkáikba, itt meg mások munkáiból akarnak megélni?! Szánalmas!!!

Nem hiszem , hogy mi hárman bárkit is megsértettünk volna soha semmilyen módon.Viszont ezeket a dolgokat visszautasítjuk pláne egy ilyen szánalmas senki emberkétől aki álnéven , álblogon keresztül fikáz.A blogunk valóban kialakulóban van hiszen nincs még 1 hete , hogy létezik.
Az építő kritikát , tanácsokat szívesen vesszük , nem vagyunk konkurencia senkinek , a saját vevőkörünk kiszolgálása történik erről a blogról .Számlaképesen teljesen legális üzletként.
Mivel ezt a dolgot nincs kinek elküldeni lévén nem létezik a blog , mármint KEDVES LEX blogja , igy erre a saját blogunkon keresztül reagálunk.
Az író megtalálása folyamatban van az IP cím visszakeresésével , mihelyt ez megvan nyilvánossá tesszük LEX adatait.
A továbbiakban megkérjük az ilyen és ehhez hasonló bejegyzések megtételét kérjük mellőzni , mert minket nem érdekel.Az építő , segítő szándékú kritikát szívesen fogadjuk.
GRATULÁLOK a blogodhoz az egyéniséget és a kreativitásod fantasztikusan átjön , itt elsősorban az ürességre és a feketeségre gondolunk!

Köszönjük : Andika ,Ildika , Wickey ,

1 megjegyzés:

  1. Nem szabad szerintem az ilyesmivel foglalkozni sem. A buta, sőt sok esetben irigy emberek beszélnek így. Főleg, hogy sok esetben az ember leül, fűz valamit, aztán kiderült, hogy hiába nem minta alapján készült vagy valami ihlette, vagy más is kitalált már ilyet, csak tudat alatt történt az ötlet beépítése. Mindenesetre további sikert, és kitartást az effélékhez!

    VálaszTörlés